Pertama Kali Memiliki Barangan 'Tupperware'

Pertama Kali Memiliki Barangan 'Tupperware' || Syukur masih bernyawa. Ini kisah semalam. Laju je nak diabadikan dalam blog. Haha.. Mana taknya, excited dapat barangan brand Tupperware weh!! Maybe yang dah biasa beli brand nih, lain lah rasanya kot. 

Sejujurnya, kat rumah kami memang dah lama gila tak simpan brand Tupperware..Masa aku kecik kot mak aku guna. Zaman sekarang selalu beli lain jenis punya je.. Dan aku pun tak pernah try beli. So inilah kali pertama memilikinya..Dan ianya bukan dibeli tapi dihadiahkan! Bertambah teruja akuuuu! Hihi..

Hadiah for incoming birthday katanya..Birthday aku 08 Mac nanti..Hihi.. Why awal benor? Haa, sebabnya dia beli untuk member QA aku lagi sorang tu, birthday 25Januari haritu, sekaligus beli aku punya..Malas nak simpan, so bagi teruss pada aku.Muahaha.. Ini memang bebetul surprise yang menjadik! Kah..Hadiah Pertama dapat for birthday tahun ni..


My First Tupperware! Aaaa..I loveee it!
Bila aku tahu benda ni bernilai, aku jadik sayang pulak nak guna..Aku masih tak bukak plastiknya sampai harini..Tak tahulah bila nak guna ek..

Thank You my Boss yang Cute!
Nanti Kak Nisak nak beranak lepas raya..
Moga selamat dan dipermudahkan urusan sebelum, semasa dan selepas melahirkan.

AMIN

Sapa kak Nisak ni?? Boleh baca Entri Happy Anniversary Kelima Tahun Nona Di Tempat Kerja!

Pink!
Favourite gitu!








16 comments:

  1. Bestnya dapat hadiah Eco bottle tupperware Flip top. Pink lagi tu. Alhamdulillah..awal dapat hadiah birthday :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... Ohhh. itu ker namanyaaa.. Wow.. Hahaa.. tak cari plak namanyaaaa.. tQ info

      Delete
  2. Cute la Nona, lepas ni minum air mesti rasa sedap semacam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kah kahhhh.. yeahhh, i think so.. Nanti try.. hahahah

      Delete
  3. mahal ni hahaha ! jga elok elok tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaaa.. pastiii.. dijaga elok elok... boleh gaduh kalau ilang ni. hahaha

      Delete
    2. itu la pasal, kalau tertinggal boleh patah balik cari ni

      Delete
  4. Ko pakai je laa oii.. kalau rosak dia lifetime warranty oii.. tu sebab Sis ko suka beli tupperware hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhhh. baru kutahuuu.. kalau beli di Shopee.. sama je eh??

      Delete
  5. Awal gila dapat hadiah. Ya Allah memang perasaan terima hadiah memang seronok. Cherish that moments!

    ReplyDelete
  6. Bestnya, dapat hadiah botol air tupperware. Ha ah, memang mak mak zaman dulu banyak koleksi tupperware. Lepas tu, tulis initial kat bucu. Takut hilang. :)

    ReplyDelete
  7. Sis ketagih dlu masa keje tiap bulan shopping hahahah. Smpai penuh dah almari. Memang puas hati suka bekasnya senang cuci. Kalau rosak tutup btol boleh tukar baru. Puas hati beli mahal pon

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐