Wordless Wednesday: Beli Mask Macam Beli Baju Raya

 Wordless Wednesday: Beli mask macam beli baju raya || Haritu cari loop mask di mall, malas beli online..em.. tak jumpa pulak.. Tapi tertengok corak mask biasa sangkut kat telinga ni cantik.. Beli ler nak try kualiti

Lokasi Pembelian: Today's Market Seri Alam, Johor



Post a Comment

10 Comments

  1. Barangan yanga wajib ada.
    Wak beli yang biasa aje kaler biru tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. itu memang dapat... kilang tempat kerja bagi semua orang...

      Delete
  2. Hehe..faham sangat. Kalau saya pun tergoda dan memilih macam baju raya juga. Pilih cantik yang berkenan di mata. setakat ni saya ada yg warna hijau dan biru je. satu yg biasa, satu je tali ikat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haahahaha. kannn. kannnn.... geramm plak kitaaa... Hehe... Yang tali kena ikat sendiri... xpernah beli lg.. nanti try.. nmpk kt Mydin ritu

      Delete
  3. Replies
    1. Kannn.. ada tulis 2021 new year.. tu terrbeli gak. hahahaha..dia jual.. 5 lai, rm5.. hahaha...

      Delete
  4. sekarang dh mcm2 ada kan..jadi seronok nak bergaya dengan face mask mcm2 corak.. (",)

    ReplyDelete
  5. wah semua cecantikšŸ˜‚ btw, salam kenal #829

    ReplyDelete
  6. huaa tgk nona punya post... i lupa nak beli mask utk rumah... mask dah nak habis..padahal tadi baru pergi tesco huhuhu

    ReplyDelete
  7. Waa byaknyaa jenis mask.. kami beli 1 jenis saja.. sbb ada certain kedai tak terima customer yg guna mask lain2 ..

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐