Jatuh Cinta dengan Set Egg-stra Ong Burger Combo Marrybrown

Try set Egg-stra Ong Burger Combo Marrybrown || Aaaaaaa...aku takleh tengok benda or menu berwarna pink ni..  Hihi.. Tergoda! Tahu tak, Marrybrown dah keluarkan menu terbaru dorangggg yang comel oi! Cute sebab apo? Sebab pink colourr.. Hikss~

Nama menu ni ialah Egg-stra Ong Meal. Ia diperkenalkan sempena Chinese New Year dan Valentine's Day yang bakal menjelma tak lama lagi!!!  Apa yang best dalam set kalini sebab burger dan air minumannya tuu yang berwarna pink!!! Aku tertarik sebab colour pink laaaa...Hahahaa...Dari hari Ahad nampak papan tanda tu, tapi dorang bagitau, esoknya baru start set nii..Ngeeee:) 

Air minuman itu adalah Nestle's Pink Lemonade! Rasa lemon bergas ler..Tapi tidaklah terlaluu manis.... cuma warnanya Pink! Cute behtul!

Dah, mari kasil close up sikit!!! Hehee..

Aku beli Egg-stra Ong Burger Combo. Memula fikir nak beli ala carte..hanya dapat burger pink..tapi bila fikir air warna pink, sis jadik teruja jugak!!! Hahahaha..So kita rembat satu kali!

PINK BURGER!! 
Pink is loveee! Hihi.

Padu!!! Burgernya sedap! Sedap aje Nona kalau berkaitan telur masin nii..Dan patty burger tu sendiri pun lembut, roti bun berwarna pink bukan bermakna rasa Strawberry tau...Hahaa..Ianya lembut, tapi taklah senang rapuh berderai. 

Sayur cukup, kuah telur masin tu pun sedap sangat bergabung dengan yang lain..Ada rasa sedikit pedas pada mula mula makan tu..Hujung hujung lidah..Hehe..


Set nya keluar bersama fries dan air Lemonade kaler pink ni!!!


Comelnyaaaaa air ini!!!!

Airnya sedap! Atau memang aku suka rasa lemon.
Tak masam ye...tapi tak jugak terlalu manis...


Nak Repeat lah nanti!!!! Heheee...

Overall, aku sukaaaaa dengan set terbaru dari Marrybrown nihhhh!

  Kecomelannya setanding kesedapannyaaaaa


Actually ada set lain jugak untuk Egg-stra Ong Meal ni.. Semua ada ONG gitu..kalau dalam masyarakat Chinese, Ong is untung...

1. MB Egg-stra Ong Burger Combo
2. MB Egg-stra Ong Chicken Combo
3. MB Egg-stra Ong Burger and Chicken Combo


Harga untuk Egg-stra Ong Burger Combo adalah RM15 tapi kalau claim voucher kat Shopee tu, boleh dapat harga gitu tau..Diskaun! Cuma ada outlet yang terima, ada yang tak. So boleh tanya dulu before beli ye..


Baca info penuh di IG Marrybrown.

DAPATKAN SEGERA DI MARRYBROWN OUTLET SEKITAR ANDA YER! (Kemain Promote) Harap harap sentiasa beruntung dalam kehidupan ni....






16 comments:

  1. sedap eh nona. tetiba teringin pulak nak cuba bila nona cakap sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedapp. kalau suka telur masin.. ni sedap... sy sukaaa...

      Delete
  2. Terang biji mata tengok burger dan air itu.

    ReplyDelete
  3. wow nona...nanti akak pun nak try la

    ReplyDelete
  4. mb ni menu mereka masyuk jugak sebenarnya...walaupun tak segah fast food lain namun ia masih wujud

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah.. still wujud dan ada peminat tersendirii.. huhu

      Delete
  5. Wah pink! Warna favourite. Memanggil manggil je tu...ada rezeki nak try lah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. My favourite too.. hihii.. Moga ada rezeki.. leh try

      Delete
  6. Sedap ke Non.. nampak pink tu lain macam plak nak gigitnyaaa oii.. hahahaha hitam pun Sis ko jarang makan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedappp.. tak nyesal beli.. hoho.. warna je.. tapi rasa tetap sama and lembut.. bukan haiwan lain ye..

      Delete
  7. huaaa rindunya nak makan marrybrown ! so far away from me... penang tak salah ada dua ja kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aduiii. kesian betul.. takpa nanti ada lg.. boleh try yeee

      Delete
  8. Terpikatlah dengan warnanya...roti pink, minuman pink!

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐