Breakfast dengan Biskut Munchys Cracker Plus Yang Baru

Breakfast dengan Biskut Munchys Cracker Plus Yang Baru  ||  Hi guys! Breakfast apa harini? Aku breakfast dengan biskut biskut ni ha... Biskut Crackers Plus keluaran Munchys sekarang mengandungi chia seed (high protein) dan whole grain! (High Calcium) Wow!

Sesuai untuk mereka yang nak berdiet atau kurangkan makanan yang tak sihat. Didatangkan dalam packet packet kecik di dalam, barulah mudah dibawa dan senang nak makan sesikit.. 


Biskut yang mengandungi chia seed ni sedap! Rangup and crunchy chia seed nya..  

Untuk whole grain, bolehlah rasanya.. not bad..tapi to me, kalau tekak aku ni.. better cicah air teh hijau ker..teh kurang manis ke.. Baru telan biskut ni..

Apa yang pasti, tetap rasa lemak lemak gitu...
Bolehla try yer... 


17 comments:

  1. Menariknya ada chia seed. Flavour baru dan pek baru. Kalau jumpa nanti nak beli jugalah.

    ReplyDelete
  2. menarik ni
    akak memang mkn biskut je pg2
    he hee blh cari. pasni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Whoaaa..Memang makan biskuttt yer pepagi..niceee

      Delete
  3. Suami Sis suka ni Nonaa... beli memang simpannn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow, wow...Terbaikkk! Berapa bungkus agaknya ekk

      Delete
  4. Betul laaa biskut ni klu kita mmg akan cicah ngan air teh ke milo ke.. Rs Kering tekak klu makan begitu saja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya.. behtul tu... kering sangat la pulak..So memang kena cicah.. huhu

      Delete
  5. First time nampak ni...kena cari lepas ni...

    ReplyDelete
  6. Dulu sukaaaa crackers macam nih, biasa makan dengan topping tuna di atasnya. Kasih cream mayo dikit. Memang best lah untuk snacking ringan. Tapi yang munchys crackers plus nih blm lihat lah.. saya nak coba cari di Pasaraya yang banyak jual produk Malaysia . Semoga dah masuk ke sini :).

    ReplyDelete
  7. First time nampak ni. Yang Ada chia seed tu macam healthy sangat je rupa. Hehe

    ReplyDelete
  8. first time nampak biskut ada chia seeds ni. Kreatif la kombinasi dari Munchys ni

    ReplyDelete
  9. Dah jarang2 makan biskut
    Boleh cuba try cari nanti.

    ReplyDelete
  10. Perghhhh ada cia seed tuu. Muchys biskut dia mmg kena lemak2 gitu baru sedap cicah milo hehehe

    ReplyDelete
  11. Ala, xpernh jumpa lgi ni, blum masuk stok lagi kot. Dah terbeli biskut lain dah, hihi

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐