Parcel Pink Dah Sampai: Hadiah NZ Souvenirs Giveaway by SitiYangMenaip!

Menang Hadiah NZ Souvenirs Giveaway by SitiYangMenaip ||  Chak! Ya, parcel pink selamat sudah sampai ke tenganku. Actually aku tengah tunggu baju vaksin aku, sekali tengok bungkusan pink..mungkin iyelah tu..tapi bila belek balik..Ehhhh, dari Siti Yang Menaip?? Ohhhh, baru kuingat! Ada join giveaway dan menang lah..Hehe~Hampir terlupaaa pulak! Dari luar baunya wangi. Jom tengok dalam bungkusan pink yang comel ni. Wow. Ada fridge magnet, gula sweet and sour dan choki-choki! I like lahhh itu choki choki, bawka gi kerja...  Teringinnya nak pergi New Zealand bila nengok FM tuh.... Hmm..Bila tah dapat pergi agaknya.


Jomlah singgah blog beliau , klik SINI 

Terima kasih cik Siti Yang Menaip! Moga terus dilimpahkan rezeki. 



18 comments:

  1. Wah, dapat dah present dari kak ct, thniah!

    ReplyDelete
  2. halah halah cute la sangat... :)

    ReplyDelete
  3. Wah.. Akhirnya hadiah dah sampai.. Cantik FM tu

    ReplyDelete
  4. Wah, dapat hadiah ngan jajan😁. Tahniah3!!

    ReplyDelete
  5. Wahh dah sampaii parcel pink! Tahniah nonaa

    ReplyDelete
  6. Dpt choki2 mmg buat mkn sambil tgk tb hehe

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..dapat FM dari jauh tu dan snek sedap. Tahniah Nona.

    ReplyDelete
  8. Seronok tengok hadiah orang dapat.
    Hehe saya pun tidak sabar tunggu hadiah sendiri sampai. Insya Allah.

    ReplyDelete
  9. Tahniah! gula gula favourite saya semua tu!

    ReplyDelete
  10. Waaa semua dapat parcel pink yaaa hehehehe..
    Tahniah Nona dan semua yang memenanginya..

    ReplyDelete
  11. Wah, macam-macam ada. Tahniah...

    ReplyDelete
  12. tahniah. jika dah rezeki x ke mana...

    ReplyDelete
  13. Seronoknyaaa dapat hadiah! Tahniah ya nona :D

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐