Seronok Jugak Mewarna Magic Book!

Seronok Jugak Mewarna Magic Book! || Apa tu magic book? Kita just masukkan berus yang disediakan pada buku tu ke dalam air bersih kemudian mulakan mewarna, then automatik lukisan tersebut akan bertukar warna. Ya, warna tu auto keluar sendiri ikut warna yang dorang dah setting.. Kita tak perlulah fikir nak colourkan dengan warna apa lagi. Semua dah auto tukar warna! Magic kan! Itulah magic namanya! Hehe.. 

Aku nampak ada blogger dapat free buku ni free haritu maka aku pun try lah cari. Buku ni free bila kita beli bijirin Honey Star. Ada dilekatkan pada belakang kotak tu ha...Ada tiga warna buku. Aku pilih warna turqoise so kat dalamnya lukisan haiwan. Ada jugak lukisan bangunan tapi buku lain. So kalau nak colour buku lain kenalah beli honey star lagi... Hahaha.. Adik adik aku semua beli honey star tu sebab nak buku magic ni je... Kah kah!
Oh ya! Beli kat Today's Market Seri Alam yang berdekatan dengan rumahku. 

Jom tengok hasil mewarna aku! 


Aku suka lukisan ni..Warna warna yang muncul tu cantik cantik..

MAGIC! MAGIC! MAGIC!

Dah lama sangat tak makan!
To me ianya terlalu manis..tapi sambil tengok tv dok ngunyah jer..Boleh habis jugak...Huhu..

So, korang dah try belum? Limited Edition tau! Aku rasa, bukan budak je suka, mak budak pun mesti suka...Hahaha..Ralit aku buat...Cari kat Shopee pasal magic book lain tapi tak jumpa pulak...Kalau korang pernah terjumpa yang lain, boleh inform Nona ye...Thank you!

Nak tengok magic camana, boleh ke Instagram Ini








Notahati: Kan best kalau ada MAGIC, tetiba takda orang kena Covid 19 lagik..Hmm





22 comments:

  1. Menarik ni.. Nnt bole cr jgk buat uyum main color2 hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Behtul.. menarik wooo.. mesti Uyum sukaaa.. Hahaha

      Delete
  2. menarikkkkkkkkkkkk.......hehe

    ReplyDelete
  3. hahaha nak beli jugak laaaaaaa. macam best ja. kahkah orang dewasa pun teringin nak main kaler2 kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yesss.. silakan! Nice jugak for adult people... hehe

      Delete
  4. Saya pun rasa nak beli jugak ni hahahaha sebab nampak menarikkk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaahahahahaa... Sila lerr beliii.. nanti hapdet dalam blog... Menarik, macam satu terapi jugak untuk diri ni... Kalau takda benda nak buat... Huhu..

      Delete
  5. ni kalo dpt kat anak.. mmg excited dia.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. kan.. of course ler.. huhu..

      Delete
    2. Mewarnakan terapi, teringin pula, magic boleh bertukar warna, cantik.

      Delete
    3. Yaa.. setuju . terapiii... Ya.. beautiful oi.. i loveeee it.. hehehe

      Delete
  6. Sis ada lagi tu haaa buku mewarna simpan, kalau ko nak amik laa Nonnn hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okk.. Tapi magic ke takkk. Tak magic macam malas pulakkkkk.. Hahahahaha..

      Delete
  7. kak shida xbpe suka sgt honey star ni..suka coco crunch dgn milo jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa.. haritu ada org beli coco crunch.. dapat ni.. sy pun cari coco crunch haritu... Tapi dorang lekat kat honeystar pulak.. hoho.. tak tahu la kalau memang separate camtu barang free ni.. hehe..

      Delete
  8. Ini yang budak budak suka kalau dapat ni. Magic dia tu menarik.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐