Termotivasi Aku Makan Kacang Sedap Ni

Termotivasi Aku Makan Kacang Sedap Ni || Yaaa..Kenapa agaknya ye.. Haha.. Kacang ni sedap! Pedas memang ada tapi takdalah pedas sangat.. Pedas hujung lidah je gitu.

Kita Kacangkan Satu Malaysia!!!! Gitu ayatnyaaa..Hahahaha


Haa...Termotivate dekat tulisan pada penutup bekas tu ha.. Balik dari kerja stress stress, tetiba baca ayat tu....Okay boleh cool balik dan terima keadaan tersebut.. Hoho..  

Tengok jugak kalau berbeza beza ayat kat botol lain tapi nampak semua sama jer.. So amek dulu satu nak try.. Ternyata sedap, ranguplah..dan tidak mengecewakan. Sekejapan je habis...Hahaha.. Bekasnya aku simpan la..Tengok nak isi apa yang boleh..

Haritu beli kat UTC Pasir Gudang (Kedainya sebelum masuk pintu masuk, depan kedai aiskrim Mc Donalds) 




16 comments:

  1. hahahaha terus bersemangat waja ye lps baca note kat botol tu hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.. Yaaa.. terusss bersemangat waja gituuuu

      Delete
  2. Bagus marketing dia letak kata kata motivasi. Kacang tanah salut tepung pedas eh tu nona? Memang sedap lah gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa.. kacang tanah salut tepung bercili api gitu . Haha... Sodappp

      Delete
  3. kacang pun sedap,
    motivasi pun dapat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha.. Betul tuhhhh... Dua dalam satu terus

      Delete
  4. Bagus juga letak motivational quotes mcm ni..

    ReplyDelete
  5. Akak suka kekacang ni. Boleh beli kalau nampak di kedai 😍

    ReplyDelete
  6. Kunyah-kunyah.
    Haha di rumah ini ada kacang bersalut tapi lambat habis.

    ReplyDelete
  7. Best plak quotes tu erk....ini kalau makan memang x leh berenti ni selagi hbis

    ReplyDelete
  8. Kata kata dia memang pembakar semangat ya hahaha

    ReplyDelete
  9. Kalo dah makan kacang, susaaaah sangat tuh berhenti :p. Tak sadar 1 tin pun habis hahahah .

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐