JOM JOIN : Peraduan Dan Contest Sempena Hari Kemerdekaan Malaysia 2021

JOM JOIN : Peraduan Dan Contest Sempena Hari Kemerdekaan Malaysia 2021 || Alhamdulillah..Masih bernyawa. Alhamdulillah, masih selamat berada dalam Malaysiaku yang tercinta. So harini entri ringkas je. Nak share peraduan atau contest yang berlangsung sepanjang musim kemeredekaan ni... Hadiah pun boleh tahan best jugak.  

Hehe..Saja ajak korang mengasah bakat dan otak untuk turut serta dalam peraduan atau contest ni semua. Menang tak menang, kalau minat ada, mesti enjoy je join this..Kan.  Rezeki tetap telah ditentukan. Usaha ler selagi boleh ye!

Let scroll down this info:


1. Tourism Malaysia

Info lanjut : Tourism Malaysia  

2. Pusat Pungutan Zakat (PPZ)




3. Bakat Merdeka Malaysiaku

Info : Instagram 




4. Untuk Warga Pulau Pinang:


Info: Instagram




5. Afiat 




Segala info tertera pada poster atau link yang disediakan tu. Jemput join meraikan hari Kemerdekaan Malaysia yang ke 64!

 Siapa pun yang join, i wish good luck awal awal! Semoga ada rezeki dan diberikan idea terbaik untuk menjadi salah seorang pemenang ye...Amin!





11 comments:

  1. meriah mcm2 peraduan ada.. sape yg join goodluck utk uolssss! hehe

    ReplyDelete
  2. Eh mcm best.. Ok tang video out.. Klu tang gmbr.. Bole dipikirkan lagi.. Ok uyummmmm jom kita fotoshoot haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa.. nice tuu... Uyum ada, Onz Ajer... kikiki..

      Delete
  3. Bangga sekali dengan malaysia

    ReplyDelete
  4. Boleh cuba salah 1 ni, yang last tu je tak boleh sebab untuk pelajar ipta ipta je hehe

    ReplyDelete
  5. Menariknya. Siapa siapa berminat bolehlah join tunjuk bakat masing masing.

    ReplyDelete
  6. yg berbakat dan byk masa terluang tu bolehlah cuba nasib😊👍

    ReplyDelete
  7. Mana mana yang berbakat boleh la try kannn. Kita ni kurang berbakat hehehe.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐