Rezeki Menang Cabutan Bertuah dalam Contest Raya anjuran Anggun Collection

Rezeki Menang Cabutan Bertuah dalam Contest Raya anjuran Anggun Collection || Alhamdulillah, Yay! Tak sia sia join live selama dua jam lebih menunggu pengumuman pemenang contest yang dianjurkan oleh pihak Anggun Collection haritu. Ada jugak rezeki jadi antara yang bertuah dalam 100 pemenang..Hehe.. 

Contest yang mana tu? Contest masa hari raya Aidilfitri yang lepas. Memula ingat kena scam je, rupa rupanya memang terrlambat keluar keputusan lorh.. 

Alang alang member ajak teman beli baju raya kat sini haritu, aku pun try la beli sehelai.. nak rasa camana kainnya tu... Ehhh, memang lembut.. bak kata tagline dorang 'selembut kapas' gitu. Bila dah membeli, nampak pulak ada contest dianjurkan..apa lagi, semua post OOTD aku berbaju kurung dorang, i tag Anggun Collection terus.. Hehe.. Terima kasih Marlissa, ajak aku beli baju raya walaupun lepastu raya kat rumah sendiri jerrrr.

Antara gambar yang aku post adalah seperti di bawah masa Photoshoot Raya di Empire Studio haritu, baru pakai sekali je weh! Boleh tengok my IG jugak tau. 

Cantik coraknya dan selesa kainnya!
Suka sangat! Rambang mata masa pilih haritu!

SYARAT PENYERTAAN:

1. Beli baju kurung Anggun Collection.

2. OOTD dengan cantik dan kreatif di laman media sosial masing masing bersama baju kurung yang dibeli.  

3. Hashtag #OOTDRayaAnggunXYanaSamsudin2021 dan tag social media mereka

Untuk tempat pertama sampai ketiga, dorang dah amek details awal awal sebab akan dapat panggilan masa LIVE tu ha... 

Berdebar menanti, naik jugak nama akaun Instagram aku! Hehe, rezeki!

Me! Gelaktawa!
Ada jugak yang gelakkan nama IG aku tu tau. Baca komen pun menghiburkan...Kih kih!

Jom tengok hadiah yang sampai nih! 

Baju Kurung Mini.
Dedaunan gituh! 

Full OOTD? Hm...tunggu ada event or raya tahun depan jela terus ehh..Hahahaha..Masuk lagi contest lepastu... Kan.. 

So kalau korang nak ushar, boleh try singgah Instagram Anggun Collection okayh!











Notahati: Tahniah Malaysia! Dah dapat PM baru yang kesembilan! Moga tabah Pak Mail menadbir negara ini... Amin



21 comments:

  1. Wah..rezeki tu..tahniah..akak pun suka baju2 dari anggun collection sebab selesa...cantik pun cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. rezeki.. Hehe.. Ya. .. selesa... first time jugak try haritu..

      Delete
  2. tahniah..sronok tu dpt adiah baju kurung mini

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezeki! tahniah awak!

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. rezeki.. =)
    pernah beli jgk koleksi anggun collection ni..
    4 psng beli aritu..
    ok la sedap pakai.. cotton yg xpanas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..ye.. rezeki ler.. cabutan bertuah .. Nak menang utama, x layak.. Haha.. Huyoooo.. Beli ker harituuu.. Tak try join contest sekali?? Hihi

      Delete
  5. Alhamdulillah rezeki! Tapi cantikk gak corak baju yang nona beli tuuuu, tunggu raya next year kita usha ig tu hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... rezeki gitu.. Hahaha.. Ye... Sila ushar next year... Thanks cakap baju cantik.. member haritu suggest .. Batik dah ada.. tapi tambah lagi la batikk. Hahah

      Delete
  6. Alhamdulillah.. Tahniah. Cantik corak baju tu. Dengan orangnya sekali cantik..
    Tak pernah lagi beli koleksi anggun ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Terima kasih... Hahaha. orangnya makeup.. memang cantik. hahahahahaahaha..Oh.. xpernah beli, nanti try ye.. huhu

      Delete
  7. Wuuuu cantik. Congrats nona.

    ReplyDelete
  8. Tahniah tahniah nona!! Semoga sentiasa murah rezeki dpt hadiah selalu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.. Hahahahaha.. Thank You.. Hahahahaha... Best kan gituuu...

      Delete
  9. Alhamdulillah. Tahniah! Rezeki Nona. Masuk butik dorang ni rambang mata pilih. Semua corak cantik cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur.. Ya betul.. rezeki tu.. Rambang mata memangnya .. selalu pergi eh kak

      Delete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐