Teringin Sangat Makan Pavlova

Teringin Sangat Makan Pavlova ||  Hi, happy weekend! Kemana tu hujung minggu? Ada yang dah dine in ke? Aku dah, kantin kilang aku jer! Hahahaha..Esok baru dua dos! Kena tunggu lagi 14 hari gitu baru boleh dine in katanyaa..Nak masuk kedai baju haritu pun kena tunggu dua dos dulu. Kboii.. 

Ini kisah this week, aku banyak kali tengok seller ni tunjuk pavlova yang dibuat kat status Whatsapp. 

Cuma aku selalu tahan tahan konon diet.. Padahal.. Benda lain aku duk melantak jer..Kah! So apa lagi, kasik ONZ lah haritu masa lunch kat tempat kerja..Hehe..

Alang alang kita try tauhu begedil jugak lah..RM5, untuk enam ketul.. Ok kan?? Nice lah tuu.. 


Aaaaa..puasss hati kitaaa! 

Pedassss sambalnyaaa.. Berair mata sis! 

Ini info media sosialnya
Sapa nak try untuk yang berdekatan..sila try ye..


Selain tu, pernah order Kek Tarik Duit untuk Birthday dengan seller ni last year.





13 comments:

  1. Alhamdulillah dapat jugak lepas teringin makan pavlova. Sedapnya. saya suka jenis topping buah banyak. Tauhu begedil dengan sambal pedas baru sedap nona. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Alhamdulillah.. Memang teringin behtul tuuu.. Haha.. Yess.. buah banyak, sedap woooo... And kepedasan kuah sambal pedas tu niceee.. hehe

      Delete
  2. tauhu begedil ., memang sedappp kan cicah sambal kicap tu

    ReplyDelete
  3. tauhu begedil sedap nya! Dah leh terbayang rasa pedas nya tu hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn... pedas tuuu.. Bayangkanlahhh.. Hahaha

      Delete
  4. bila last makan pavlova ehk...😍😍😍😍japp fikir..hhaahah.

    ReplyDelete
  5. saje nk goda la tu tnjuk gmbr pavlova dekat2.. hihiks..

    ReplyDelete
  6. Sedapppnyaa tauhu begedil! Last makan puasa harituuuu, pavlova pun last makan bulan 1 harituuuu >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedappppp.. kena yang sedap, memang sedap woooo .. Ok.. dah boleh cari pavlova lagik tum. kahh

      Delete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐