Yes! Selesai Dua Dos Vaksin Masuk Badanku

Yes! Selesai Dua Dos Vaksin Masuk Badanku || Alhamdulillah, settle sudah vaksin Sinovac Coronavac masuk ke dalam badanku. Effectnya, aku sedang demam ni haa.. Berkali kali on off hp nak hapdet untuk entri ni je.. Mata pedih woo.. 

Sebelum inject semalam (29/08/21), aku memang dah sakit tekak..Mata ikan dalam mulut lagi. Tapi takda batuk or selesema semua tu. Pastu semalam lepas vaksin, badan panas terus, menggigil dan pening kepala...Sobbbs!!! Harini batuk dan selesema sikit..Terus minum air kelapa campur air lemon, panadol, air badak, air suam, 100 plus semua aku telan. Takutttt behtul...

Moga dijauhkan daripada wabak penyakit... Amin









15 comments:

  1. Alhamdulillah settle dua dos dah. Semoga cepat baik dan kembali sembuh. Aaaminn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin... Ni baru leh trngokt hp.. setelah beberapaa jam sakit gilaaa kepalaaa... Terima kasih doakan.. Sangat memerlukannyaaa... Sobbsss

      Delete
  2. Tahniah dah lengkap 2 dos vaksin.
    Tunggu 14 hari untuk immuniti stabil

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. dh completed vaksin..
    semoga cepat sihat ye.. =)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah finally setel dah dua dos! Moga moga cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah settle sudah. Naniey nak walk in je nanti. Lambat la nak tunggu tarikh.

    ReplyDelete
  6. nona... kalau macam selera makan kelaut ke kan... kau cari makanan yang pedas , manis.. supaya dapat kembalikan lagi rasa tu..Semoga kau kembali sihat dan bertenaga 💪🏻💪🏻💪🏻

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐