Donut Brownies untuk Member Sebelum Berhenti Kerja

Donut Brownies untuk Member Sebelum Berhenti Kerja ||  Chak!  Ini kisah haritu before member berhenti, surprisekan dia dengan donut brownies.

Kalau yang tak rasa makanan tu, sekadar tengok dari luar, mesti fikir itu adalah donut yang comel dan
lembut yang bertopping topping gitu..

OPS! Sebenarnya, it is brownies! Huhu..Ini kali kedua try beli, sebab haritu member pun puji sedap maka tak ragu ragu lah nak try lagik. Kalau tahu camana tekstur brownies, haaa..begitulah tekstur donut brownies ni..


Good Luck and Good Bye Jue! Nama panggilan member yang nak benti kerja tu. Huhu..

Ada pelbagai perisa, saiz dan harga. Kalau nak order brownies pizza pun boleh rujuk sini ye:

Link instagram: The Brownies Hub

Semoga kawanku, Zulaika terus sihat, kuat semangat, dilindungi Allah selalu dan bahagia dunia akhirat. Amin












3 comments:

  1. Eeeee cutenyaaaa! betul kalau tak tahu mesti ingat donut mini

    ReplyDelete
  2. sedap dan menarik rupa paras dia

    ReplyDelete
  3. Fenomena brownies donut pulak. Menarik gak buat style bentuk donut ada bermacam macam jenis topping.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐