Wordless Wednesday: Makanan Kegemaranku Ketika Singgah Family Mart

Wordless Wednesday: Makanan Kegemaranku Ketika Singgah Family Mart || Sosej dan chicken wrap yang pedas!!







12 comments:

  1. mknan anak2 cik nur ni
    sukaaa la kalau dpt ni

    ReplyDelete
  2. Tak pernah cuba lagi yang ni Nona. Kalau pergi Family Mart nak carilah. Harap tak habis lah. Benda sedap selalu jarang dapat. Memanjang rak kosong. Kalau ada itu rezeki lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. selalu saya gi, ada aje.. jarang habis kalau gamily mart tempat saya ni.. cuma kdg kdg rosak tempat pemanas dorsang tu haaa... Akak try la sosej tu . sedap jugak pedas pedas..

      Delete
    2. Baik, harap ada rezeki nanti.

      Delete
  3. jarang betl mask family mart tp klu masuk mesti beli oden ngan susu uyu hahaha

    ReplyDelete
  4. Nona memang sesuai jadi duta makanan :)

    ReplyDelete
  5. Kenapalah FM takde kat terengganu ni >.<

    ReplyDelete
  6. Family mart itu sering saya visit tiap kali ke Jepang. Tapi di Jakarta tak pernah samasekali hahahahahah. Soalnya jauh juga lokasinya dari rumah saya. Tiap kali ke family mart Japan, yg paling saya sering beli pastilah kopi , aneka cakes dan onigiri :D

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐