Breakfast dengan Roti Toast'em Kelapa Pandan keluaran Gardenia

Breakfast dengan Roti Toast'em Kelapa Pandan keluaran Gardenia ||  Haritu tak rasa nak try tapi lepas tengok ramai bagi feedback sedap belaka, aku pun tak naklah ketinggalan mencubanya.. Kan?

Cuba ngap sekeping! Wow! Makan tanpa dibakar pun sedap sebab jem pendan tu agak banyak jugak kat roti tu.. Lepastu try masa dah dibakar, lagi sedappp! Baunya semerbak, mendatangkan mood nak makan dan makannn lagik! Hahaha... Bahaya ye kalau ketagih.. Dah dua bungkus aku beli oi. Makan ni dari pagi sampai malam, memang boleh habis dalam sehari aje.  

Sedap betul! Aku tak makan dengan jem lain. Nak rasa original rasa roti ni bila dibakar dan tidak.
Guna pembakar roti hadiah sempena jadi Top 10 Komentator Blog Fiza haritu 

Tapi bila dah petang tu, aku makan pulak dengan aiskrim vanilla..Ngap! Perghh..Shedap! Vanilla Kelapa Pandan gituh jadiknya!

Puas hati, rugi tak try wooo..


Sila ler mencari di kedai kedai berhampiran anda.. Perut kenyang dengan roti yang sedap ni, baru ada mood mau kerjaaa... Hohoooo...













Notakaki: Harini start balik kerja selang seli hari .. Sampai bila tah nak camni..Hm


12 comments:

  1. Yes, gardenia ada flavor baru!! Dengar jugak dapat banyak feedback best kan, nanti boleh try la. senang lah nak breakfast pandan toast lepas ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yasss.. leh try now.. takut limited edition tetiba x kuo lagi ke... Kan..

      Delete
  2. Terpaling sedap! Dah cuba. Dapat lah repeat sekali beli lagi. Pastu payah dah nak jumpa. Laku keras betul roti ni.

    ReplyDelete
  3. yeee memang sedap roti ni!
    beli sebungkus kejap je abs.. mkn gitu je..
    lepas ni nk beli lg.. nk try bakar plak.. haha

    ReplyDelete
  4. ala..nak try hari tu pi speedmart takde la pulak..next time la cari

    ReplyDelete
  5. Ramai dah cuba. Naniey belum lagi.

    ReplyDelete
  6. dah beli sebungkus. mkn mcm tu je. mmg sedap sgt. bau pun sedap👍👍👍

    ReplyDelete
  7. Ramai dah try ni, nampak gaya nak kena try gak ni. Terbau bau dah aroma pandan tu hehehe

    ReplyDelete
  8. Gardenia nih roti favorit lah dulu, pas masih study Kat Penang :). Selalu beli Gardenia buat sarapan. Tapi yg varian baru nih saya belum coba lah :D. Dari deskripsinya nampak sedap :)

    ReplyDelete
  9. nasib baik tak dapat yang plastic merah, tp ada iklan roti ni. nanti kalau ada rezeki, nak try la.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah . CCL ada juga rezeki nak merasai toastem pandan kelapa ni . Lepas tu nk cari stok roti ni memang susah nak jumpa

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐