Boss Belanja Nasi Beriani Haji Taha

Boss Belanja Nasi Beriani Haji Taha || Alhamdulillah, rezeki haritu..Bos belanja department kami lunch nasi beriani Haji Taha. Kalau kat area sini, especially area Taman Rinting, memang agak popular lah nasi berianinya. Family aku mesti cari kat bazar Ramadan untuk makan time berbuka..Hihi.. 

Nasi Beriani Haji Taha

Masih kekal kesedapannya, sambal ayam tu pedas sikit.

Nasi Beriani Haji Taha

Snap cecepat sebab dah lapo.. 

Didatangkan bersama ayam sambal, acar, papadom, cili dan hijau

Nasi Beriani

Cili hijau tu aku tak makan la...Tak reti makan gitu jee..Teringat member suka makan cabai dengan maggi.. Huyyoo..Terror! Korang reti makan cabai gitu je tak?? Kalau reti, korang memang power ahh! 

Okaylah, sekian cerita ringkas... Sambung next entri pasal makanan lain pulak.. Hahahaa.. Cerita disimpan sebagai kenangan..Gituhhh! 


Post a Comment

5 Comments

  1. Wak kalau makan nasi bariani mesti cari kambing tak mau ayam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhhh, kambing gituu...
      Ini boss yang order terus...kita terima jerr..Hahaa

      Delete
  2. fuhh sedapnya beriani.. mengancam jgk sambal ayam tu.. yummy!

    ReplyDelete
  3. Boleh sahaja akak makan cili besar tersebut.

    ReplyDelete
  4. nasi beriani memang menyelerakan. Ingatkan nasi kandar je ada cabai gitu. Nasi beriani pun ada ye. Alhamdulillah..rezeki boss belanja.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐