Wordless Wednesday: Kali Kedua Makan di The Chicken Rice Shop Sepanjang Hidup

Wordless Wednesday: Kali Kedua Makan di The Chicken Rice Shop Sepanjang Hidup 

Hainanese Steamed Chicken
Hainanese Steamed Chicken

The Chicken Rice Shop
Sistur


Post a Comment

12 Comments

  1. Semoga lepas ni banyak kali lagi dapat makan di TCRS

    ReplyDelete
  2. Sis plak tak terkira NOn, so kira banyak kali ke ek hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak terkira, sama ada memang tak pernah makan, sebab tu tak kira..ahhahahaa..Kalau dah sampai takleh kira, banyak kali la tuhhhh

      Delete
  3. Akak banyak kali gak la makan kat TRCS ni...dan suka steamed chicken

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow, peminat eh rupanyaaa..Memang sedap steamed chicken ni....antara menu sihat jugak

      Delete
  4. Kali ke-3 nanti cuba order kerabu mangga dia.

    ReplyDelete
  5. aku rasa macam sekali aje aku makan kat TCRS ni...tuu pun kat bintulu hahahha

    ReplyDelete
  6. lama dh x mkn kt sini... ari tu dh nk mkn tp 1 meja limit 2 org je... mmg x jadilah.. hahaha.. kami semua 6 beranak.. at least 2 meja ok lagi ni smpai 3 malas lah

    ReplyDelete
  7. percaya tak, tak pernah makan nasi ayam kat sini. Biasa order honey BBQ chicken noodles with soup je.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐