Dinner dengan Spaghetti Aglio Olio 'Secret Recipe'

Dinner dengan Spaghetti Aglio Olio 'Secret Recipe' || Haritu tekak teringin spaghetti aglio olio, saja singgah Restoran Secret Recipe yang ada kat dalam UTC Pasir Gudang. First time try, aku jarang try makanan dalamni kecuali kek. Kek Choc Indulgence la faourite akuuu! Tapi sebab teringin nak cuba food lain dan tengok tak ramai orang kat dalam, aku pun terjah terusss sana.

Spaghetti Aglio Olio

Nyumm! Aglio Olio kosong..Aku tak pilih jenis seafood punya, so cuma ada rempah, cili dan sayur sayuran macam dalam gambar. Licin aku makan, maybe sebab dah kelaparan! Rasanya just nice, taklah terlalu berminyak, tapi to me, aku prefer seafood aglio olio lagi kut.

Spaghetti Aglio Olio

RM12.93. Campur segala charge dan service tax, total harga ialah RM15.00 gitu.

Korang pernah dinner dengan spaghetti aglio olio 'Secret Recipe' tak?? Biasanya beli makan apa kat sana?? Apa lagi menu yang sedap?? Share lah, mana tahu ada rezeki lebih nanti, aku try lagi..Haha..


Post a Comment

8 Comments

  1. Aglio Olio tak pernah try, hari tu makan bolonaise, agak kurang sikit la rasanya. tak kena dengan tekak sebab MY tak suka masin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo..itu masin eh...Yang ni, kering sikit, saya pun tak minat sangat..cuma mi spaghetti tu lembut..

      Delete
  2. oh dia kering2 macam tu ya, baru tahu sebab selama ni tak pernah cuba beli hehe

    ReplyDelete
  3. spaghetti aglio olio 'Secret Recipe' belum lagi saya mencuba...

    ReplyDelete
  4. Simple hidangan aglio olio SR ni ye. Selain kek, pernah cuba Thai Seafood paghetti. Sedap jugak.

    ReplyDelete
  5. ok juga lah harga tu kan.. sedap pun sedap

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐