Kunyah Supremeo Pop Corn sambil Tengok Movie

Kunyah Supremeo Pop Corn sambil Tengok Movie || Haaaa, tengok movie tu merupakan salah satu terapi, kan. Lagi syok nonton sambil kunyah pop corn! Yesss, Supremeo Pop Corn! Kalau tak silap, aku beli kat kedai Mix Mart kot haritu.. Rangup dan tidak terlalu manis. Tapi perisa salted egg tu macam tak ngam pada tekak aku, so pilihan aku kalau nak beli lagi lepasni adalah perisa coklat dan caramel butter lah! Bagi aku, tak sesuai pulak pop corn jadi salted egg, maybe dalam minda dah set, pop corn kena manis!! Bila tetiba jadi masin..errr... Lidah aku takleh terimaaa! HAHA..  Kalau ada sesiapa nak try, try la eh. Untuk benda bersalted, aku lagi suka kerepek kerepek je kot~

Supremeo Pop Corn

Packaging yang ceria, senang sebab dah siap dengan penutup camtu, dan mudah dibawa kemana-mana.
Pernah nampak jugak kat kedai-kedai lain tapi belum pernah teringin nak try sebelumni. Haritu sebab plan nak langgan Netflix, saja lah beli... Hihi..

Ada yang dah pernah try Supremeo Pop Corn yang ni? Korang suka perisa apa??


Post a Comment

12 Comments

  1. ermmm aku tak pernah try lagi jadi tak tahu nak komen rasa dia hahaha

    ReplyDelete
  2. Baru tau ada pop corn jual dlm bekas mcm Pringles ya.. klau terjumpa nak try la beli..nak simpan pun sonang kan..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa, beli ler..hehe.. mudah nak simpan gituh

      Delete
  3. tak pernah jumpa pulak... ni klau anak anak nampak... menglitik masing masing nak. semua suka popcorn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wwowww, anak anak suka, kena sorok sorok ni..of course cepat habisss..heheh

      Delete
  4. biasa nampak kat mana tu? Econsave ada tak? Haha Nak jugak buat kudapan ngan anak2.

    ReplyDelete
  5. Macam pelik pulak popcorn salted egg. Packaging dia menarik dan lain sikit lah dari biasa nampak. Tak pernah cuba lagi Supremeo Pop Corn ni.

    ReplyDelete
  6. salted egg tu sedap agaknya kan.. nak makan yg kurang manis punya

    ReplyDelete
  7. Macam2 skrg ni kan org jual popcorn... Dah x igt dah beli pelbagai jenis brand.. Rs mcm popcorn sume pun sama hehehe..

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐