Beli 'Laptop Stand' Time Shopee Sale 10.10!!!

Beli Laptop Stand Time Shopee Sale 10.10!!! || Hai!!! Shopee sale 10.10 haritu, korang beli apa?? Nona bila mood nak men'Shopee' tu datang, haaaaa...pukul 1 pagi pun aku masuk cart! Pastu tengok kat history, pukul 1.23 pagi si seller tengah prepare barang untuk deliver.. Wow, Laju!

Actually aku dah selamat tertido awal kat kampung nenek aku dek penat drive siang hari, tetiba pukul 12 terbangun. Alamak, dah masuk sale 10.10 lahhh! Mata ni segar pulak, so scroll lah tengok sale, nak beli apa yang patut jela... Nampak pulak laptop stand, terus kupilih warna favourite..Hehe.. 

Memang berniat nak gantikan laptop cooler fan yang lama sebab dah patah dan rosak tapi mood nak beli tu belum ada. So bila nampak je sale sampai 77% off, phew.... of course i teruja!!


Laptop Stand

Ini bentuknya bila dah dikembangkan. Senang jer nak stand, adjust ketinggian dan laptop pun takkan jatuh sebab ianya memiliki anti-slip silicon seperti yang boleh dilihat pada gambar. 


Laptop Stand

Adjustable. Aku selesa dengan ketinggian camni.. 

Cooling fan kat bawah ni dibeli semasa zaman Diploma (7 atau 8 tahun lepas). Meskipun pecah dan rosak, aku masih menggunakannya sebab tak nak laptop panas je... 

Lubang-lubang kat bawah tu masih dapat bagi masuk angin kat laptop..cuma bila diangkat pindahkan ke tempat lain, kekadang terasa tajam sikit dekat bahagian yang takda cover tuu.. So apa lagi, beli baru terus lahh! #racunShopee

Cooling fan

Pink Laptop Stand

Ini bila dikatup rapat. Easy going sangat lah! Love teruk!

Laptop Stand

Keadaan bila dah dijingkitkan..Lebih mudah menaip, sebab kedudukan keyboard taklah mendatar je, kelihatan mendongak ke atas sikit.. Gituhh! Haaa... Settle! Barulah semangat nak bukak laptop selaluuu.. Selesa nak taip bebanyak, dan edit gambarrrr..... Kahhhkahhh..Yerlah tu... Okaylah, kalau ada sesiapa berminat nak beli laptop stand yang berguna camni, nah aku share, direct ke LINK.



 







Post a Comment

1 Comments

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐