Hadiah Sempena Menjadi Geng Kuat Komen

Hadiah Sempena Menjadi Geng Kuat Komen ||  Aku berjaya menempatkan diri ke dalam list Geng Kuat Komen untuk blog empunya Shida Radzuan. Hehe.. Dapat Vitamin C Rejuvenating Mask dan Jovian headloop mask. Haaa..aku suka kalau jenis headloop ni..Lebih selesa gitu. Okaylah, malam minggu ni aku tepek mask sambil tengok movie hantu.. Ehhh, dah kenapa movie hantu! Haha..

Hadiah GKK



Thanks yer akak blogger Shida Radzuan!
Moga terussss maju jaya dalam kehidupan dan kekal bersemangat dalam dunia berblogging! 
Siapa tak kenal akak Shida? Confirm ramai kenal, kan..Bagi yang tak mengenali lagi, jemputlah singgah sana...


Notahati: Dah start kurangkan makan ni, harap istiqamah lah~





Post a Comment

9 Comments

  1. alhamdulillah.. tahniah nona! rezeki.. =)

    ReplyDelete
  2. Tahniah Nona...bila nak jadi pengomen tegar blog akak..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHHA, Thank youuu..pernah jadik dulu..hahaha..tuhla..kena balane ni nak jadi pengomen tegar..susah nak fokuss..KAHHHH

      Delete
  3. Aminnn.. Semoga langsing lepas kurang kan makan haha..

    Eh gelak pulak ammi ni....

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..hadiah selamat mendarat dah. Tahniah Nona.

    ReplyDelete
  5. Oh headloop. Belum buka lagi. Pakai yang dalam kotak dahulu.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐