Kisah Lucu: Kucing Sesat Masuk Mall!

Kisah Lucu: Kucing Sesat Masuk Mall! || Aku nampak kucing ni masuk pintu satu mall haritu. Comel behtul tengok dia terpinga-pinga!! Hahaha.. Aku pun saja follow dia...Ehhh.. Kenapa pergi kedai cermin mata ni cik kucing! Cari apa la agaknya eh dia.. Cari tempat persembunyian ker cari food haaaa~

Kucing

Akak, saya nak cari cermin mata. Ado??

Kucing


Lepas rasa tersalah arah, dia larikan diri pergi kedai bag, lepastu keluar ke belakang..dekat dengan tempat makan..Hahaha..Mesti dia risau sebab tetiba tengok ramainya manusia berjalan jalan dalam mall tu... Moga dia tak tersesat lagi ler. Haha.. Dah vaksin ke belum agaknya cik meow ni....





Notakaki: Terasa nak tukar blog template lagi ni...


Post a Comment

20 Comments

  1. Hahaha ko suruh Sunah je Nona.. dia boleh buat yang masaalah ko tu haa.. next dan previous...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Wow... Kemainnn.. ini serammmmlahhhh.. hahahaa

      Delete
  3. Ada la tu kucing berkenan kat satu spect kot..hehe

    ReplyDelete
  4. nasib baik kucing dan bukan anjing..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huishhh. kalau anjing.. macam lagi memyeramkannn ek

      Delete
  5. relax je tengok kucing tu, tak takut orang ramai ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dy elok je follow org lain masuk pintu tu haaa.. Dah duk dalam baru terasa sejuk lain mcm kot.. Hahaha

      Delete
  6. meow pun nak masuk mall ye... bosan dah jalan-jalan kat luar lagaknya hhahaha

    ReplyDelete
  7. Kesian dia terpinga pinga. entah berada di alam mana agaknya dia fikir.

    ReplyDelete
  8. kesiannya dia
    sesatt jauh ni sampai msk mall

    ReplyDelete
  9. mesti serba x kena kucing tu...sian dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuhlahhh kesian jugak.. saja tengok gelagatnya.. hehe

      Delete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐