Dinner bersama Rendang Daging Dendeng Perak!

Dinner bersama Rendang Daging Dendeng Perak! || Alhamdulillah, haritu nampak member jual rendang daging dendeng Perak, aku jadik teringin pulak. Apa je kau tak teringin kan Nona?? Hahah.. Actually pernah rasa daging dendeng yang sekeping tu...masa kat bazar Ramadan..agak mahal sekeping cecah RM15. Takda pulak gambar..dah delete. 

Kalini beli yang dah siap perap dengan kuah tu..Tinggal panaskan atas dapur, settle! Makan dengan nasi panas panas...Fuhhhh..Ada ummpph!


Nyum! Jemput makan!

Agak pricey, tak cukup satu..aku beli dua terus...Haha

Rasa rendangnya agak pedas,  pedas manja gitu..Sedapppplahhh rendang tu..i like sangat!! Part daging, ada yang lembuttt dan ada yang sikit liat tapi kunyah banyak kali, boleh je telan. 

Beli dengan Blogger Nur, nombor handphonenya: +60 18-770 4258. 

Thanks Nur! Siap dapat buah pulasan, manggis dan rambutan harituuuu..Huhu.. Rezeki..rezeki...











Notahati: Rindu nak dine in, tapi agak fobia pulak


Post a Comment

11 Comments

  1. sedapnyaaaaa dapat makan rendang daging dendeng! Makan dengan nasi panas boleh bertambah nasi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tuhhh! Sedappppp sangat yakmat! Hehee~Bertambah semestinyaaa!

      Delete
  2. Pernah makan masa singgah kuala kangsar. Memang sedap nona. Ini kalau sebungkus makan sorang je ni. hehe

    ReplyDelete
  3. Kita yang duduk perak ni pun tak pernah makan rendang daging dendeng kikiki. Boleh try nii dah ada contact number

    ReplyDelete
  4. Alamakkkk terliur pulakkk kita tengokk! Nampak menyelerakan!

    ReplyDelete
  5. sedapnyaa.. mmg ngam la mkn ngn ns panas2.. ulam skit.. fuhh

    ReplyDelete
  6. Finally geng daging dendeng perak. Saya pun suka daging ni sangat sangat tersangat. Sedap woah makan dengan pulut

    ReplyDelete
  7. memudahkan bila ada packaging macam ni, kalau tak sempat masak boleh beli ni , panaskan dan boleh makan

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐